Obre Grandvalira Pas de la Casa-Grau Roig: "Aquest any es donen unes condicions òptimes"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Grandvalira Pas de la Casa-Grau Roig ha obert dos dies abans del previst. És una obertura parcial, útil per als esquiadors que volen matar el cuc però, sobretot, per als camps de neu que aprofiten per optimitzar engranatges i protocols. Des d'aquesta tarda el certificat Covid és obligatori per poder esquiar als camps de neu del país.

Si ens remuntem a l'històric trobarem poques obertures que millorin la d'aquest 2022. Venint d'una temporada molt afectada per la pandèmia, camps de neu i aficionats estan més motivats que mai. Ha estat una obertura parcial amb 15 quilòmetres de pistes a Pas de la Casa-Grau Roig. Pocs remuntadors però que permeten activar les artèries principals dels dos sectors. 

"Jo era a Madrid, em vaig assabentar que obrien abans i aquí estic. No hi ha gent, és una passada", diu una esquiadora. "Tinc el forfet de temporada i, com acabo de ser mare fa quatre mesos, el pare es queda amb la nena i jo pujo a esquiar", explica una altra. "La pista està increïble, és molt bon inici de temporada", assegura un altre dels esquiadors enquestats.

Han caigut entre 30 i 90 centímetres. Les baixes temperatures també han permès treballar amb neu produïda. Tot plegat un còctel perfecte per afrontar la Puríssima en òptimes condicions.

El director de negoci de Grandvalira- SAETDE, Xavi Salinas,  explica que els va molt bé "obrir una mica abans" perquè "els equips i la maquinària roden". "Aquest any es donen unes condicions òptimes i esperem un molt bon pont", ha destacat.

Per poder esquiar s'haurà de presentar el certificat Covid. Així ho ha decidit el Govern aquesta mateixa tarda. Es mantenen protocols similars a la passada campanya. Mascareta en espais tancats i distància.

Demà obrirà Arcalís. La darrera nevada va afectar més la zona nord atlàntica del país fet que ha permès equilibrar molt més els gruixos de neu a tot Andorra.    

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.