Obre el període d'inscripcions al Festival Ull Nu més artístic i multidisciplinar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

D'aquest dijous fins al 17 d'abril el festival Ull Nu obre el període d'inscripcions d'obres audiovisuals. El festival celebra enguany la setena edició amb canvis substancials. Noves dates, nous emplaçaments, activitats multidisciplinàries a l'exterior i el doble de pressupost que l'any anterior, com ja va avançar RTVA.

Després d'uns mesos d'incertesa sobre la continuïtat, el festival Ull Nu ha renovat els acords amb el Govern i el comú d'Andorra la Vella per reinventar-se amb una nova edició que pretén arribar a més públic, amb un ampli ventall d'activitats relacionades amb l'art i el món audiovisual que tindran lloc als voltants del centre històric. El programador del festival, Lluís Casahuga, avança que hi haurà "un mapping, una instal·lació interacitva, lumínica i sonora en què el públic intervindrà en el material de l'obra només desplaçant-s'hi".

El festival abandona el Centre de Congressos per convertir el Teatre Comunal en el centre neuràlgic de les projeccions de curtmetratges, migmetratges i llargmetratges. El director del festival, Hèctor Mas, el veu "un espai és recollit i acollidor, amb una capacitat menor". Creu que "un festivall no pot estar desvinculat del lloc on se celebra" i en aquest sentit opina que "afavorirà la participació de més gent".

Enguany el festival té una nova organització del jurat que es dividirà en dos, un de professional i un altre format pertitulars del Carnet Jove. Ull Nu repartirà 5.700?euros en premis als guanyadors i aspira a mantenir la participació d'altres anys amb més de 400 obres presentades.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Rubén Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.