Obren 336 comerços nous a la Massana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Han obert més de 330 comerços nous a la Massana des de l'any passat.

Actualment n'hi ha 1.620. Una xifra que demostra certa recuperació econòmica després de la crisi provocada per la pandèmia. De fet, al 2020, la parròquia comptava amb 1.284 comerços, 1.189 el 2019 i 1.117 el 2018.

Des del comú també celebren aquest increment, que a més de mantenir-se malgrat la Covid, enguany, s'ha disparat. La cònsol major, Olga Molné, creu que aquest "creixement constant" demostra que la parròquia "està viva i que les coses funcionen bé". 

A més, apunta que "ha deixat de ser una parròquia dormitori", per passar a ser ara és "una parròquia molt viva amb persones que treballen aquí, que fan vida aquí, que passen el dia aquí."

Un 7,2% d'establiments més que l'any passat

I en general, a la resta del Principat, el nombre d'establiments inscrits al registre de comerç i indústria en el moment de tancar el tercer trimestre de l'any també ha augmentat. Gairebé un 2% respecte al segon trimestre i més d'un 7% respecte al mateix període de l'any anterior. En concret, hi ha prop de 10.470 establiments oberts.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.