Salut farà diversos estudis a l'octubre per valorar la reobertura de l'oci nocturn

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'octubre serà un mes cabdal per a la reobertura de l'oci nocturn, amb diverses proves per avaluar una activitat continuada.

Aquest dimarts al matí el ministeri de Salut s'ha reunit amb els representants del sector. El mes vinent es posa en marxa un estudi amb l'obertura els caps de setmana seguint uns paràmetres que permetin avaluar una reobertura definitiva.

Des del Govern s'ha indicat que aquestes condicions s'estan acabant de treballar i que tindran a veure amb els aforaments i les mesures preventives.

Els responsables dels locals han mostrat la seva satisfacció i sí que han donat algun detall més sobre les previsions per a aquestes proves.

Segons ha explicat el propietari de l'Eivissa Experience, Albert Barilaro, serien divendres i dissabtes, amb un aforament del 70%, sense mascareta " a no ser que hi hagi algun canvi" i els participants podran accedir als locals amb el certificat de vacunació o una prova diagnòstica amb un màxim de 48 hores d'antiguitat, entre d'altres. 

Informa: Redacció
Imatge: Arxiu  RTVA

Correcció: Inicialment en aquesta notícia s'assegurava, segons les fonts properes a les empreses d'oci nocturn, que el sector podria reobrir a partir de l'1 d'octubre. El Govern ha aclarit més tard que la versió inicial dels responsables dels locals no era precisa i que durant el mes d'octubre no es reobrirà el sector sinó que es faran estudis preliminars.

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.