Oleguer Pujol Ferrussola tindria un compte corrent de 700.000 euros en un banc andorrà

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El diari espanyol "El Mundo" ha publicat que Oleguer Pujol Ferrussola, el fill petit de l´expresident català, va tenir un compte corrent de 700.000 euros en un banc andorrà i amagava fins a 4,6 milions al Carib. El rotatiu cita una investigació de l´Agència Tributària espanyola que així ho assegura.
L'Agència Tributària ha informat, sempre segons "EL MUNDO", al jutge Pedraz que Oleguer Pujol Ferrussola amagava dos comptes a l´illa caribenya de Curaçao de 2,8 milions i 3 societats a les Bahames amb 1,8 milions, a més d´un compte corrent en una entitat financera del Principat de 700.000 euros. Segons el diari espanyol, els fons que mantenia al banc andorrà es van regularitzar l'estiu passat després que s´alertés de l´existència d'aquests comptes amagats.Després de constatar que el fill petit de l´expresident català controlava una estructura opaca que realitzava inversions des de diversos territoris amb tributació baixa o inexistent, el jutge Pedraz va ordenar la seva detenció l'octubre passat. La policia va registrar el seu domicili a Barcelona i les oficines d´una empresa seva a Madrid. Poques hores després va quedar en llibertat i imputat per diversos delictes. Per altra banda, Oriol Pujol Ferrussola, un altre fill de l'exmandatari, es va negar ahir a declarar davant el Jutjat d'Instrucció número 9 de Barcelona pels presumptes delictes de suborn i tràfic d'influències.Informa: Pere Moliné
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.