L'ON-Carrer aterra a Ordino amb les actuacions de Marta Roquet i Júlia Amor

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dimecres el cicle ON-Carrer s'ha instal·lat a Ordino amb tres propostes.  Entre elles, Marta Roquet que aquest estiu gira amb el seu disc Papallones.  L'altra, la jove descoberta de l'any, Júlia Amor. 

Es va donar a conèixer al Festival Ull Nu i ja s'ha fet un lloc en el panorama musical del país. Aquest dimecres a la tarda ha actuat als jardins d'Areny-Plandolit per fer sentir el seu primer disc 'No habrá hogar' que clama contra el masclisme mentre és a punt d'estrenar un senzill molt estiuenc, 'La señal'.

Aquest també serà l'estiu de Martha Roquet que actuava una hora abans a la a la plaça Major.  El 2 d'abril finalment estrenava el disc Papallones amb el qual vol tancar una etapa per encetar-ne una altra.

L'ON-Carrer mostra múscul a través dels músics del país que fins a final d'agost seran els protagonistes de la música al carrer en la programació d'aquest cicle ideat per la Fundació ONCA

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.