L'ON-CARRER sorprèn els més petits al Prat del Roure

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La tarda de jocs per al públic infantil del Prat del Roure s'ha convertit aquest dimarts en una sorpresa amb una actuació de les cordes del Trio Goldberg. Un concert que s'ha convertit en tota una festa.

Amb una selecció de cançons prou conegudes com Love me tender i Can't Help Falling In Love d'Elvis Presley, el Trio Goldberg ha irromput al Prat del Roure amb una proposta que res té a veure amb el repertori clàssic al que estan acostumats amb la formació, però l'ON-CARRER s'ha convertit en una oportunitat per captar nou públic.

La formació de músics de l'ONCA celebren seguir tocant davant del públic esperant una tardor on hi ha previstos concerts amb la primera secció. Per a la formació de cambra, diu el violinista Francesc Planella, caldrà esperar. "De cara al 2022 farem més coses", assegura.

Mentrestant l'ON-CARRER continuarà a Escaldes-Engordany amb les actuacions del trio D3, Lady Scarlett i Messin' with the keys fins divendres. 

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Andrej Cristancho 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.