L'ONCA fa volar la imaginació del públic traslladant-lo a les valls del país amb música i imatges

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un concert dedicat a la vall de Sorteny que ha fusionat música amb fotografia ha estrenat la 27a temporada de l'ONCA. Sota la direcció de Gerard Claret l'orquestra va interpretar suites per a corda diferents compositors romàntics amb l'acompanyament d'imatges d'Isidre Escorihuela.

El nou cicle de concerts de l'ONCA homenatja la singularitat del territori andorrà amb el títol 'Paistatges'. Consta de de 3 concerts el primer dels quals va tenir lloc dissabte a la nit al Teatre Comunal d'Andorra la Vella amb l'estrena del dedicat a la Vall de Sorteny i que també es presentarà al Palau de la Música Catalana el 23 de gener. Els altres dos concerts del cicle s'inspiraran en les valls del Comapedrosa i la vall del Madriu-Perafita-Claror. La idea sempre és la mateixa: traslladar el públic en aquests espais a partir d'imatges i música.

El concert va comptar amb dinou fotografies d'Isidre Escorihuela de la seva col·lecció 'Mort sobre blanc' que es van projectar sobre la música de suites de Lamote de Grignon, Ralph Vaughan Williams, Edvard Grieg i John Rutter.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Desirée Sala
Locució: Oliver Jaén

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.