L'ONCA no falla per celebrar l'any nou tot i el format inèdit per la Covid-19

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Com és tradicional i en el marc del festival Ordino Clàssic, s’ha celebrat aquest vespre la primera sessió del concert de Cap d’Any, aquesta vegada en petit format i amb aforament limitat. L’espectacle combina música de corda i percussió amb dansa i una interpretació de to humorístic amb la voluntat de suscitar tendresa i esperança en els espectadors.

“Desitjos per al nou any” dona nom al tradicional concert de Cap d’Any que a causa de la crisi sanitària ha adoptat un format molt diferent al de les anteriors edicions. Aquesta vegada es tracta d'un espectacle íntim i amb un aforament limitat a 130 persones per sessió. La combinació de música de corda i percussió amb la dansa, tot afegint un toc d'interpretació humorística, vol despertar tendresa i esperança en el públic, a més de fer-lo partícip des del primer minut, com detalla Joan Hernández, el director artístic.

Els responsables de la part musical són el quartet de corda de l’ONCA, integrat per Francesc Planella i Sergi Claret als violins, Elias Porter a la viola i Daniel Claret al violoncel, amb la percussió de Lluís Cartes. Els ballarins i actors Pauline da Costa i Xavier Pérez acompanyen un programa farcit de clàssics. Després de molts canvis es va decidir aquesta estructura, amb un gran esforç d'organització per complir les mesures sanitàries.

Tot i ser una tipologia de representació inèdita, els músics i organitzadors estan satisfets de poder endolcir així l'entrada de l'any nou.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Marta Pons

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.