L'oposició pregunta al Govern per la contractació pública i el servei d'Atenció Domiciliària

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La contractació de personal per part de l´administració general preocupa tant a SDP com als consellers d'Unió Laurediana i Independents de la Massana. Els primers critiquen la gestió que s'ha fet des de l'executiu d'Antoni Martí i els segons demanen una relació de les contractacions dels últims 8 anys.

SDP critica que el Govern ha augmentat en un 10% el nombre de treballadors de l'administració pública des del 2011. Després d'analitzar les dades que havien demanat sobre els funcionaris i agents públics, critiquen que el personal eventual també ha crescut prop d'un 70% durant el mandat d'Antoni Martí. Per a SDP les xifres demostren que no s'ha seguit el programa electoral i que els taronges han fet augmentar la precarietat laboral en l'administració.

Un tema que també preocupa als consellers d'UL i Independents de la Massana, que han entrat diverses preguntes al Govern sobretot pel que fa al volum de personal. Volen una relació de les contractacions que s´han fet des del 2011 i de les previstes el 2018. També volen més informació de  la contractació d'eventuals a Medi Ambient i Cultura.


Informa: Anna Pifarré

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.