Els opositors a l'heliport demanen empara al raonador i acusen Torres d'etiquetar-los políticament

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els veïns que s'oposen a l'heliport projectat a Tresoles han demanat empara al raonador del ciutadà perquè se senten desatesos pel Govern i pel comú d'Escaldes-Engordany. Acusen el ministre d'Ordenament Territorial de voler-los etiquetar políticament atribuint-los un informe que no van encarregar ells.

A més de demanar ajuda al raonador, que s'ha compromès durant la reunió a sol·licitar informació sobre l'heliport als ministeris implicats, la plataforma veïnal acusa ara el ministre d'Ordenament Territorial d'intentar etiquetar-los políticament en atribuir-los un informe que no van encarregar ells sinó els liberals d'Escaldes. "Un tarannà d'atacar i fer un menysteniment de la ciutadania. I de voler-nos acusar de ser una oposició política, com ja ha fet durant tot aquest any al Consell General i en les diferents declaracions que ha fet", denuncia el portaveu de la plataforma No a l'heliport a FEDA, Alfons Miralles.

El Govern assegura que manté el compromís d'informar la plataforma veïnal del contingut dels informes un cop disposi dels que elaboren els tècnics de l'aviació francesa, que esperen tenir aquest maig. La plataforma, però, desconfia d'aquesta voluntat. "Fa un any que (diuen) la setmana que ve, el mes que ve ja tindríem els informes o que serien positius. Encara no els hem vist. El ministre presuposa moltes coses que després no són", critica Miralles.

Als veïns tampoc els convenç que el ministre deixés clar aquest dimecres que els helicòpters no sobrevolaran la central hidroelèctrica de FEDA. Opinen que el perill es manté perquè a la zona, a més de la central, hi ha estacions repartidores i transformadores.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.