Optimisme de les agències de viatge per a la temporada tardor-hivern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El sector de les agències de viatge espera una bona temporada d'hivern, sempre que l'evolució de la pandèmia es mantingui com ara. Asseguren que ja han començat a tramitar preserves. Progressivament es va recuperant la normalitat i per a l'estiu creix la demanda per viatjar a l'estranger.

El sector de les agències de viatge és un bon indicador de les perspectives turístiques. Des de l'associació asseguren que ja han començat a tramitar preserves per a l'hivern, fet que els fa ser optimistes.

Ben diferent és la situació que s'espera a l'estiu. Per un costat es torna a viatjar i les contractacions superen les del 2020, sense arribar a les xifres d'abans de la pandèmia, però pel que fa al turisme, la decisió dels governs de permetre la mobilitat ha arribat massa tard i no s'ha pogut treballar amb temps amb els operadors, assegura la presidenta Maica Terrones. Per aquest motiu s'estan centrant ja "en la temporada tardor-hivern".

El sector comença a veure el futur amb més optimisme gràcies a la bona evolució de la pandèmia i a l'ampliació de les ajudes del Govern, que ha fet que moltes empreses que es plantejaven tancar s'ho repensessin. Tot i això, un 60% dels treballadors del sector encara estan en situació de suspensió temporal.

Des de l'associació denuncien que cada vegada més prolifera la competència deslleial i lamenten sobretot l'augment de fraus a través d'internet, unes pràctiques que malmeten la imatge del sector.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.