Optimisme entre els expositors en la inauguració de la Fira

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En el seu primer dia, la Fira ha registrat una gran afluència de gent, sobretot a partir de les cinc de la tarda. L´augment de superfície i d´expositors fa que els organitzadors considerin factible superar el nombre de visitants d´anys anteriors.

La nova plaça de la Rotonda ha permès encabir més expositors i disposar d'espais més amplis a la zona exterior del Parc Central. A més, el fet que s'hagin habilitat més aparcaments a les zones properes fa pensar que podria tenir una repercussió positiva en l'afluència de visitants.

Des de primera hora del matí la gent s'aplegava a les parades de productes diversos situades a la part externa de la vela principal, amb 50 tallers d'atersania i de productes d'alimentació procedents de diversos punts de la geografia catalana i espanyola.

El mercat fa de lligam de connexió entre la zona comercial de l´avinguda Meritxell i el recinte firal. No falten les parades i activitats organitzades per oficines de turisme de municipis catalans, com ara el de Canyelles, que organitza diverses actitivats, com ara un correfoc demà a la nit o una cercavila amb colles de la localitat diumenge.

Informa: J.A.. Sarmiento Imatge: Meri Bellosta

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.