Ordino-Arcalís encara les festes de Nadal amb optimisme

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb el telecabina Tristaina en funcionament, Ordino Arcalís encara les festes de Nadal amb optimisme. Les reserves són bones i ja tenen un 90% de les pistes obertes. Una nevada important els propers dies, però, no aniria gens malament.

Aquest inici de temporada, amb poca neu i temperatures elevades, ha requerit un esforç important per part dels equips de treball de les estacions. A Ordino-Arcalís estan satisfets amb el producte ofert fins ara, i més tenint en compte la situació general al Pirineu. Constaten una nova tendència.  

Tot i que la temporada ja fa dies que ha començat, encara hi ha esquiadors que l'han estrenat aquest cap de setmana. I està demostrat que l'edat no és cap inconvenient per gaudir de la neu.

Des d'Ordino-Arcalís estan convençuts que la incorporació a l'oferta de Grandvalira tindrà un impacte molt positiu per a l'estació. Hi ha clients que ja tenen el forfet vàlid per als dos dominis i l'estan aprofitant.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.