Ordino Arcalís posa en marxa mesures per reduir l'impacte mediambiental

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Reciclar el màxim possible i utilitzar productes amb una traçabilitat baixa és el que s'ha proposat Ordino-Arcalís. L'estació vol minimitzar l'impacte en la natura.

Aquesta màquina de filtratge d'aigua, instal·lada a la Borda de la Coma i a l'autoservei de Planells, permeten als esquiadors tastar l'aigua d'Arcalís, captada directament de les muntanyes. D'aquesta manera s'aconsegueix eliminar fins a 50.000 ampolles de plàstic. És una de les mesures que ha posat en marxa Ordino Arcalís per continuar reduint la petjada mediambiental de l'estació.

Una altra de les novetats és comprar carn de vedella i poltre als ramaders de la parròquia, escollint una carn de qualitat i amb molt baixa traçabilitat. Pel que fa a la reducció de residus, s'han eliminat les monodosis de sucre, substituint-les per dosificadors. A més, l'estació ha suprimit al 100% els gots de plàstic de cervesa i ara n'utilitza uns de biodegradables fets amb una pasta de blat de moro.

Els empleats de restauració també s'han afegit a la iniciativa. Han rebut tasses reutilitzables per utilitzar en el dia a dia, reduint els 3 gots de plàstic al dia que podien fer servir.

Pal Arinsal també segueix la mateixa línia. Des de la temporada passada s'han retirat els envasos monodosi, que només s'ofereixen per fer pícnic. Les bosses de plàstic s'han substituït per les de cartró i a l'interior del recinte s'ha optat per fer servir ampolles de vidre.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Hèctor Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.