Ordino reivindica la cuina de muntanya i els productes del país en les primeres jornades gastronòmiques de la parròquia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ordino reivindica el valor de la cuina de muntanya amb l'organització de les primeres jornades gastronòmiques, amb la participació de 29 restaurants de tota la parròquia. La iniciativa contempla també tallers de cuina amb quatre xefs del país.

L'Associació de comerciants i restaurants d'Ordino, organitzadors de les jornades en col·laboració amb el comú, pretén que tinguin continuïtat i es converteixin en un dinamitzador de la parròquia.

D'entrada entre el 24 de juny i el 24 de juliol 29 restaurants de la parròquia oferiran plats i menús a un preu de 25 euros, confeccionats amb productes del país. El president de l'associació, Jordi Núñez, destaca la bona acollida de la iniciativa entre els restauradors i el "gran ventall de plats i menús que oferiran i que estan destinats a donar a conèixer la nostra cuina i el nostre entorn privilegiat".

En aquesta línia també organitzen quatre tallers de cuina, amb xefs del país, el 10 i el 17 de juny i l'1 i el 8 de juliol, que tindran una participació de 15 persones per taller. El conseller de Turisme, Esports i Dinamització d'Ordino, Jordi Serracanta, assegura que d'aquesta manera "s'han volgut diferenciar d'altres jornades que puguin celebrar-se".

Des de l'Associació de comerciants de la parròquia encara no han fet un balanç del retorn que ha generat la Fira del bestiar, tot i apuntar que les sensacions són molt positives.

Informa: Joan A. Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.