Ordino reparteix els tests d'antígens entre els ciutadans que encara no els han recollit

El comu´ d’Ordino ha informat aquest dijous que posa a disposicio´ de la ciutadania la distribucio´ d’autotests d’anti´gens per a totes aquelles persones que no hagin pogut recollir algun dels tres paquets facilitats pel Govern, fins a esgotar existe`ncies.

Els interessats podran passar per l’oficina de turisme (Casa de la Muntanya, carrer Major), de dilluns a dissabte, de 8.30 a 13.30 hores i de 15 a 18.30 hores, i els diumenges, de 9 a 14 hores.

Nome´s podran recollir els autotests, aquells ciutadans i ciutadanes, majors de sis anys, censats a la parro`quia d’Ordino, que no hagin recollit algun dels tres testos ja distribui¨ts. Pel lliurament del test, sera` imprescindible la comprovacio´ de la identificacio´ pre`via presentacio´ del carnet de la CASS. Un representant de la unitat familiar podra` recollir els testos de tots els membres sempre que acrediti la relacio´ familiar.

El comu´ d’Ordino, a més, informara` la ciutadania d’aquesta mesura pels canals corporatius habituals i les xarxes socials, amb l’objectiu que "ningu´ es quedi sense autotest per evitar la propagacio´ de la Covid-19".

Informa: Agència ANA
Fotografia: comú d'Ordino

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.