Paciència i resignació entre els passatgers de les companyies d'autobusos de línia regular

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb uns 45 minuts de retard han anat arribant aquest diumenge els autobusos de les companyies de línia regular que cobreixen les diferents rutes de Barcelona a Andorra, però també des d'altres punts de la geografia espanyola. Els passatgers es prenen amb resignació aquest retard.

De moment només els minibusos que fan els trajectes a l'aeroport o a Lleida són els que estan podent complir amb la ruta tradicional. Aquests però no es deslliuren de fer cues.

No s'han anul·lat trajectes però en alguns casos els viatgers no han rebut la informació en el moment de comprar el bitllet.

En el cas dels viatgers que marxaven, alguns es mostraven preocupats per les incidències pel retard a destinació però d'altres s'ho prenien amb resignació.

Els que arribaven des de Barcelona també han tingut la paciència com a companya de viatge. Fins i tot han hagut de guiar al xòfer que realitzava per primer cop aquesta ruta.

Des de l'Estació Nacional d'Autobusos sortiran i entraran avui uns 35 autobusos; uns 30 amb retards a les arribades de com a mínim tres quarts d'hora. Els responsables de les companyies desconeixen quan podran tornar a fer el recorregut habitual.

Ara caldrà veure com es comportarà demà el transport de camions comercial que haurà d'entrar pel Pas de la Casa.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Kevin Ribeiro

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.