Pacients de la UCA comencen a trobar feina

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Unitat de Conductes Addictives de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell ha detectat que pacients que feia temps que estaven sense feina n´han començat a trobar durant els primers mesos de l´any. Una situació que els fa ser optimistes, tot i que l'any passat van constatar un augment d'usuaris atesos que es va situar en més de cinc-cents.
El col·lectiu de persones amb addiccions que són tractades per la UCA poden tenir associada una situació social o econòmica difícil. I de fet, l´any passat es va constatar que la situació d´alguns dels pacients era preocupant per les dificultats que se sumaven a les addiccions.Aquest 2014 la UCA no ha detectat que la situació segueixi empitjorant. Al contrari, hi ha dades que els fan ser optimistes.Tot i així, continua havent-hi pacients amb dificultats econòmiques, i en aquest sentit, una de les preocupacions de la UCA és el fet que la CASS encara no cobreixi les visites dels psicòlegs en aquests tractaments.Informa: Agències Locució: Rubén Carcellé
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.