Els padrins gaudeixen de la música abans de tornar a la formació de l'Espai

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Abans de tornar a la formació, en aquest cas per a més grans de 60 anys, aquest dimecres els usuaris de la Fundació Crèdit Andorrà han pogut gaudir d'un concert molt espacial a càrrec de l'ONCA al Prat del Roure, 'Música per la memòria'.

Eren altres temps quan sonaven cançons com "Si tu me dices ven", "Dos gardenias" i "Bésame mucho". Temps que enyoren i que aquest dimecres de la mà de l'ONCA han recordat. Moments en què, diuen, s'ho passaven millor que no pas els joves d'avui dia, com quan "anàvem a ballar a la rotonda". 

El concert 'Música per la memòria' ha obert el curs de l'Espai de la Fundació Crèdit Andorrà que aquest any obre les classes presencials després d'un any i que molts ja tenen ganes de reprendre. I és que tenen "sempre ganes de fer coses", però també apunten que "depèn dels protocols". 

Els ofereixen eines per estar actius, posar-se al dia amb les noves tecnologies i exercitar la ment amb nous coneixement d'economia, història i cultura, a més de les sortides guiades i de natura.  Una cosa que els ajuda a "aprendre coses que no saps cada dia". 

S'han acabat les vacances per a molts i dilluns serà el moment de tornar a les aules que per aprendre mai hi ha edat. 

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.