Padrins i nens comparteixen una activitat intergeneracional al voltant de les peces de Lego

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El centre sociosanitari el Cedre ha estat l'escenari d'una activitat intergeneracional, al voltant de l´exposició fotogràfica "La galeria del Ego". Alumnes del col·legi Janer i residents del centre han compartit unes hores al voltant d´una activitat creativa i atemporal, com són les peces de Lego.

Els infants acostumen a projectar a través de les joguines el que volen ser o fer de grans. És aquesta màgia que l´educador social i professor de La Capsa Jean-Luc Herbert reflecteix a l´exposició fotogràfica "La galeria del ego". Ara la mostra es pot veure al Cedre unes setmanes, dirigida a residents, visitants i professionals del centre. A partir d´aquí Herbert va pensar a crear un espai, una experiència intergeneracional, entre alumnes del col·legi Janer i residents del centre, al voltant d´una activitat simple i creativa per "trobar un lloc d'intercanvi", indica.

Grans i petits han compartit una estona, creant figures o formes a través de les peces de Lego. Una experiència que els participants han valorat positivament.

La intenció és que altres alumnes d´escoles del país puguin participar en aquesta experiència i compartir una estona de lleure amb els residents del centre.

Informa: Joan A. Sarmiento   Imatge: Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.