Pas'n'fals trepitgen fort a la plaça de la Germandat tot i la seva joventut

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La banda més jove d’Andorra sobre un escenari la trobem aquest diumenge a Sant Julià de Lòria. Són els Pas'n’fals, que lluny de fer honor al seu nom trepitgen fort a l’escenari de la Germandat per demostrar els seus encerts.

Es van conèixer al Lycée on estudiaven i des que van muntar el grup han tocat al Colors de Música i a festes majors. Aquest any s'estrenen a l'escenari de la Germandat amb els nervis i l'alegria de la primera vegada i una situació especial marcada per la pandèmia, com expliquen la cantant, Laia Rodríguez, i el guitarrista Joan Tarifa.

Rock català, 'Movida Madrileña' i cançons que enguany es ballen des de la cadira.

Pas'n’fals són cinc joves que ronden els vint anys i alguns dels quals venen de grups pretèrits com Apolo 6 i Broken Strings. El seu segell són les versions, però confessen que alguna cosa estan component més enllà de continuar "passant-s'ho bé".

I això és el que aquest diumenge han fet, passar-s'ho bé amb un públic agraït perquè la música segueix sonant.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.