Cal Pal rep gairebé 2.700 visitants el seu primer estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Prop de 2.700 persones han visitat Cal Pal en el seu primer estiu d'obertura.

La casa pairal Cal Pal de la Cortinada, una de les construccions més representatives de l'arquitectura vernacular, que el mes d'octubre passat, després de dècades tancada, obria com a espai de reflexió i debat entorn de la identitat, els orígens i el patrimoni natural i cultural, tanca l'estiu amb un balanç positiu.

Hi han passat gairebé 2.700 persones, sumant les visites individuals com en grup. L'estiu va començar fluix però l'afluència va anar creixent a partir de la segona setmana de juliol amb puntes de fins a 100 visites en un dia. L'agost, amb 1.400, ha estat el mes amb més visites.

Cal Pal estarà tancat ara fins al 20 de setembre, quan reobrirà tres dies coincidint amb les Jornades Europees de Patrimoni. Pròximament informarà dels horaris d'obertura de tardor i hivern.

Informa: Gerard Gort
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.