La pandèmia no atura els projectes d'energies renovables de FEDA

Tot i la complexitat del moment, la transició energètica és una prioritat per a FEDA i, per aquest motiu, continua treballant en el desenvolupament de diferents projectes de producció d'energies renovables.

Després d'instal·lar una estructura al Pic del Maià a final del 2020, la companyia recollirà dades durant un any i mig per valorar la viabilitat de desplegar un parc eòlic a la zona. Una construcció relativament ràpida segons la companyia, que es podria aconseguir en el marge d'un any.

Per altra banda, el parc solar de Grau Roig està en fase executiva i l'any vinent podria estar en funcionament. La central hidroelèctrica és clau per a l'ens i també continua avançant en el desplegament de la xarxa de calor a Andorra la Vella, que ara mateix preveu activar-se des dels Serradells fins al carrer Baixada del Molí.

Informa: Laura Cugat
Imatge: Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.