"Pandores 20.21", la mirada de 14 artistes davant la pandèmia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

"Pandores 20.21" és la mirada de més d'una desena d'artistes sobre la crisi sanitària. Totes amb perfils, estils i creacions de formats molt diversos, que es podran visitar al Centre Artístic d'Escaldes-Engordany fins al 22 de maig.

14 autores plasmen com s'ha viscut la pandèmia en obres de formats diferents al Centre Artístic d'Escaldes-Engordany. Es tracta de l'exposició "Pandores 20.21". Pandora, perquè la mitologia clàssica atribueix a aquesta l'alliberament de tots els mals del món en obrir la caixa que els contenia. Com les artistes, que han destapat la caixa de la Covid-19 per reflexionar sobre el confinament i les seves conseqüències.

Mentre, per exemple, Carme Massana ha inclòs a les seves netes a les obres, Carol Garrido va il·lustrar la situació d'angoixa, d'ofec, etc. Les obres també destaquen els aspectes positius de l'aïllament, l'esperança i la solidaritat durant la crisi sanitària.

Les obres també destaquen els aspectes positius de l'aïllament, l'esperança i la solidaritat durant la crisi sanitària.

A més, la mostra pretén donar visibilitat a les dones artistes. Des del comú d'Escaldes-Engordany, el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, afirma que cal ressaltar la seva presència com a impulsores de la vida cultural de la parròquia.

En el marc de l'exposició, que es podrà visitar fins al 22 de maig, també es faran dos tallers de creació i reflexió per a adults i adolescents. Un l'impartirà l'artista Sara Valls el 24 d'abril sobre l'estampació amb tints naturals i el 8 de maig hi haurà l'altre a càrrec de Yolanda Blanco sobre el collage expressiu.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Arnau Teixidó

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.