Al setembre es canviarà la temporalitat de les exposicions del Thyssen

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'objectiu és fer una mostra d´onze mesos per no trencar l´estacionalitat turística i el curs escolar. La segona exposició ha estat un revulsiu. A la llarga es planteja fer mostres de curta durada per crear nous incentius.

Fa sis mesos que va arribar "Allées et venues" i des d´aleshores s´han fet un bon nombre d´activitats relacionades amb els quadres de la mostra. Una d´elles, per posar a prova els coneixements sobre els corrents artístics representats a la sala.

La segona mostra del Carmen Thyssen ha arribat per crear sinergies creatives. Aquesta setmana s´ha presentat el llibre inspirat en el paisatge de Modest, "La casa dels Bendel", de Mireia Moya.

També ha trobat en el joc, la manera d´aprendre i estimar l´art a partir de la resolució del robatori d´una de les peces.

I per als amants de la gastronomia, s´ha proposat unes anades i vingudes per llepar-se els dits i trobar l´aroma i el sabor de quadres a través del te.

El museu tancarà després del pont de l'11 de setembre i serà obert pel pont del Pilar. Ara el repte és canviar la temporalitat de l´exposició a onze mesos.

La primera exposició amb deu mesos de vida va tancar amb 20.000 visitants i la segona, de 6, de moment es xifra en 8.000. Els canvis en la tercera mostra han de ser un pas més en la consolidació del públic de la filial del Carmen Thyssen a Andorra.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.