Els partits reaccionen a l'enquesta política

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La reacció dels partits a l'enquesta política no s'ha fet esperar. Tots s'han encarregat de fer-ne una primera valoració.  

"Ser molt realistes que no deixa de ser una enquesta. I l'única enquesta que val la pena i que realment és definitiva és la que hi ha el dia 2 d'abril. Per tant, la rebem amb satisfacció però també amb prudència. Enlloc es marca amb claredat una victòria absoluta. Jo crec que aquest és el gran repte: aconseguir una majoria suficient."

Jaume Serra, secretari general de Demòcrates

"Demostren que hi ha un model, el de DA, que és un model desgastat i esgotat, i en canvi hi ha un creixement del model que planteja la socialdemocràcia. Per tant, hem vist la lectura que la ciutadania està cansada i que vol un canvi de rumb."

Susanna Vela, candidata PS Progressistes SDP +

"Estem molt contents del resultat del sondeig electoral. Nosaltres pensem que aquest resultat està molt per sota del que farem en realitat perquè nosaltres som un partit que té molt votant ocult, a l'ombra, que callen. Perquè tenen por de represàlies."

Susanna Vela, candidata PS Progressistes SDP +

"És important destacar que hi ha un 50% d'indecisos i per tant el partit encara no està jugat. I menys per un partit com el nostre, que encara no ha tingut l'oportunitat de debatre amb els altres partits. Els altres es coneixen molt bé, fa temps que fan política junts i per nosaltres serà la primera vegada."

Cerni Escalé, cap de llista Concòrdia

"Veient que són 800 enquestes realitzades i que només 400 persones han mostrat una mica la seva inquietud i que aquests han estat uns resultats una mica cuinats, doncs ens sembla una mica precipitat, malgrat que respectem la feina que s'ha fet amb l'enquesta."

Jaume Bonell, candidat Liberals d'Andorra

"És veritat que la intenció de vot és fluixa a l'alçada estem ara mateix i això ens obre l'expectativa de poder incidir més en el que pot fer la formació política durant la campanya electora per explicar qui som i el nostre projecte."

Judith Pallarés, cap de llista d'Acció

Informa: Redacció
Imatges: Anna Romagosa / Andreij Cristancho / Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.