La passarel·la entre el carrer de la Vall d'Andorra i la plaça del Poble estarà acabada a l'estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La passarel·la que ha d'unir la plaça del Poble amb el carrer de la Vall d'Andorra, al costat del Consell General, serà realitat a l'estiu. Costarà més de 600 mil euros i les obres no haurien d'afectar la circulació.

A final de mes començaran les obres de construcció d'aquesta nova infraestructura. La part més complicada serà col·locar la pilona sobre la qual reposarà, i és que la penya adjacent és privada i per tant els treballs s'han de fer sense accedir-hi.

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha explicat que "l'empresa adjudicatària ha estat Construccions Modernes per un import de 631.000 euros i una durada de sis mesos". També ha afegit que "no és previst que creï afectacions en la circulació".

La passarel·la forma part d'un conveni entre el Govern, el Consell General i el comú signat l'any 2010 i entrarà en funcionament l'any vinent. Servirà, segons Vicenç Mateu, per "esponjar la comunicació amb el centre històric". La cònsol major d'Andorra la Vella hi ha afegit que, a més, també suma "l'atractiu que per si sol té la passarel·la". 

A banda de la construcció d'aquesta nova estructura, altres millores que es faran a la zona són l'adequació de l'espai on hi havia hagut la Casa del Benefici o l'embelliment de la plaça del Poble, per al qual ja s'ha fet un concurs d'idees. La passarel·la serà obra de l'empresa Construccions Modernes.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Jordi Seabra / Guillem Casal

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.