Passen a disposició judicial les dues principals acusades de l'operació RedBull que continua oberta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les dues joves detingudes en el marc de l'operació RedBull ja han passat a disposició judicial per declarar davant del batlle. Estan acusades dels delictes d’inducció a menors d’edat a l’abandonament de la llar familiar, subministrament il·lícit de droga i cessió i consum d’estupefaents. El ministre de Justícia i interior ha felicitat el cos policial per l'operació i ha parlat del nou centre de menors.

L'operació iniciada dimecres ha permès desmantellar un narcopís situat a Andorra la Vella que s’emprava com a refugi per a menors d’edat fugits. Les dues principals acusades de 22 i 23 anys ja han passat a disposició judicial, primer una, i hores més tard l'altra, per declarar davant del batlle.

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, felicita l'actuació del cos policial i l'encoratja a seguir treballant per acabar amb aquests casos. Ho veu com un fet aïllat i no considera que es pugui parlar d'un problema de delinqüència juvenil. Pensa que "és una situació que hem de solucionar i posar totes les eines necessàries perquè aquest tipus de casos no es produeixin". Recorda que "el Govern ja té prevista la construcció d'un centre que farà que estiguin més vigilats i tinguin una atenció més directa i especialitzada".

El ministre també ha avançat que el nou centre de menors ubicat a l'antiga residència Solà d'Enclar podria estar enllestit d'aquí a dos anys.

Fins ara, la investigació ha permès esclarir que la llogatera del pis, que és una de les detingudes, acollia menors d’edat amb problemes familiars o fugits del domicili. Alguns d'ells cometien petits furts de mercaderia que després intercanviaven per drogues.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Informa: Redacció
Imatge: Desirée Sala- Cos de Policia
Locució: Anna Pifarré

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.