Els Pastorets abaixen el teló satisfets per l'assistència de públic tot i les restriccions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els Pastorets s'han representat aaquest dimecres per última vegada en aquesta edició, coincidint com és tradició amb la festivitat de Reis. Tot i les restriccions per seguretat les places disponibles en cada representació s'han omplert.

Els responsables d'aquesta edició dels Pastorets no ocultaven un cert neguit per les conseqüències que podrien derivar-se de la situació sanitària de la Covid-19, però aquest dimecres com a la resta de representacions les places disponibles a l'auditori lauredià s'han tornat a omplir.

Poc més d'un centenar d'espectadors han pogut assistir a cada representació, ja que l'aforament s'ha reduït per seguretat.

Presenciar Els Pastorets la diada de Reis és una tradició que segueix vigent any rere any per a molts.

Un dels atractius d'aquest relat universal són les variants que s'introdueixen, com en aquesta ocasió, que la trama girava al voltant dels perills del món digital. És la novetat que per a la majoria de seguidors fa que la història no deixi mai de sorprendre.

I si per algun motiu no han pogut assistir a les representacions d'aquesta edició, no cal preocupar-se. Perquè Els Pastorets 2020 estaran disponibles des d'aquesta nit a andorradifusio.ad.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Deirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.