La pel·lícula "Pròfugs" de Nil Forcada inaugura la segona edició de 'La cultura no s'atura'

Aquest dimarts al vespre s'estrena 'Pròfugs', l'òpera prima de Nil Forcada, un film rodat a Andorra i amb un equip majoritàriament del país.

La pel·lícula parla del retorn a través de la història d'Alícia Miró, una jove escriptora implicada en un assassinat que torna a Andorra a la recerca d'un fàrmac desconegut.

Aquí es retrobarà amb un passat protagonitzat per un antic amor. La pel·lícula es presenta des d'una vessant onírica on l'estètica dels somnis és molt recurrent.

A l'acte. a les 20h al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, hi assistirà el director i el músic Landry Riba interpretarà els temes del film.

"Pròfugs" inaugura el programa de la segona edició de 'La cultura no s'atura', iniciativa que uneix Govern i comuns per donar suport als creadors andorrans.

Informa: Rosa Alberch
Imatge cedida: Nil Forcada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.