Pere López demana explicacions i responsabilitats per la reducció de recursos a l'oficina Covid abans de la sisena onada

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha entrat una pregunta a Sindicatura sobre els recursos de l'oficina Covid.

Ho ha fet arran de les declaracions del director de l'oficina Covid, Bruno Bartolomé, a la comissió legislativa de Salut el passat 20 de desembre, en què va reconèixer manca de previsió davant la sisena onada de contagis i on va exposar que els traçadors es van reduïr de 18 a 8 a l'estiu i no s'havien cobert les places.

A través d'un comunicat del PS, López critica aquesta "reducció de personal sense tenir en compte la sensibilitat i la importància d'una bona gestió per pal·liar les conseqüències que podria comportar no tenir prou personal per atendre la ciutadania". És per això que el president del grup socialdemòcrata demana explicacions i quines responsabilitats es derivaran del que titlla de "mala gestió de l'oficina Covid".

Miró pregunta per les responsabilitats d'Hinojosa a l'AREB

El conseller general socialdemòcrata, Joaquim Miró, també ha entrat una pregunta a Sindicatura amb relació a les responsabilitats del fins ara president de l'Agència Estatal de Resolució d'Entitats Bancàries (AREB), Albert Hinojosa, després que el Govern anunciés que deixava el càrrec aquest 1 de gener. Demana les raons de la dimissió i per què no ha comparegut anualment davant del Consell General des del 2017. El PS recorda que ha reclamat en "reiterades ocasions" que l'AREB entregui els comptes de BPA.

En aquest context Miró demana "quan i qui assumirà les compareixences que Hinojosa hauria d'haver fet al Consell General cada any i quan es lliurarà la documentació sol·licitada, que no ha estat entregada als consellers generals".

Informa: Redacció
Fotografia: PS

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.