Pere López representa el Consell General a la trobada de la COSAC

La Conferència d'Òrgans Parlamentaris Especialitzats en Afers de la Unió de Parlaments de la Unió Europea (COSAC) s'ha reunit aquest dilluns a Ljubljana, Eslovènia, de forma telemàtica. El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, hi ha participat en qualitat de president de la comissió legislativa de Política Exterior del Consell General. 

En la reunió s'han tractat diverses temàtiques, totes elles prioritats de la presidència eslovena de la Unió Europea (UE). 

Destaca la resiliència de la UE davant la pandèmia i els riscos cibernètics, especialment pel que fa a l'àmbit de la salut. També s'ha abordat la necessitat d'ampliar la legislació sanitària i d'investigació perquè els estats estiguin enfortits i preparats per si venen futures crisis sanitàries. 

També s'ha abordat la crisi climàtica i concretament s'han posat sobre la taula les greus inundacions i catàstrofes naturals que està patint el centre d'Europa en els darrers dies. 

López ha ressaltat que també s'ha exposat la voluntat eslovena de promoure la igualtat de drets i oportunitats dins la Unió Europea. 

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.