Pere López es reuneix amb l'alcaldessa de París, Anne Hidalgo

El president del grup socialdemòcrata, Pere López, s'ha reunit aquest divendres amb Anne Hidalgo, presidenta del Partit Socialista francès a les presidencials i alcaldessa de París, per tal d'augmentar la presència francesa a Andorra. Ho han fet a València durant el 40è congrés del Partit Socialdemòcrata Obrer Espanyol.
 

López ha aprofitat la visita per convidar Hidalgo a visitar el país perquè comprovi la incidència gal·la al país, i tractar la necessitat d'ampliar les relacions bilaterals i la importància de la col·laboració.

D'altra banda, també s'ha reunit amb Jean-Marc Germain, amb qui ha aprofundit en les relacions entre partits i amb qui ha fixat una pròxima reunió amb Hidalgo, i amb Sébastien Vincini, amb qui ha coordinat accions de campanya al Principat de la candidata a les presidencials i d'altres que organitzarà el PS per als francesos a Andorra.

Informa: Redacció
Imatge cedida: Partit Socialdemòcrata 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.