La periodista i activista francesa Audrey Pulvar convida Andorra a la lluita contra el canvi climàtic

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Nuits des idées de l'ambaixada de França ha reunit dijous a la nit experts en la lluita contra el canvi climàtic. Una ha estat la coneguda periodista francesa Audrey Pulvar, que des de fa gairebé tres anys ha passat al combat per la conservació de la biodiversitat.

Audrey Pulvar ha estat una de les cares més conegudes de la televisió francesa. Després del seu pas per l'activisme mediambiental, ara fa el salt a la política activa com a candidata a la llista socialista per l'alcaldia de Paris.

En el combat pel canvi climàtic assegura que tots els estats estan implicats i han de posar en marxa polítiques de protecció immediates. Recorda que la neu és una necessitat per a l'economia del país

Pulvar és, a més, una feminista activa i defensora dels drets de les dones, entre ells el de poder avortar. Considera que no hi ha cap excusa per negar aquesta possibilitat a les dones del Principat, ni de cap país del món.

Quant a Europa, afirma que el continent està patint una fractura política i que els estats democràtics com Andorra poden contribuir a la seva reconstrucció.

Veu beneficis per al país en la signatura d'un acord d'associació amb la Unió Europea i no només de caràcter polític. La visita de Pulvar, convidada per l'ambaixada de França, es feia en el marc de la Nuit des idées, que ahir va abordar des de diferents punts de vista la lluita contra el canvi climàtic.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.