Una petita nevada per tancar un dels mesos de febrer més calorosos

El febrer ha estat marcat per la calor i, just quan arriba al seu final, les previsions apunten a que les temperatures tornaran a la normalitat.

Dimecres es podrien acumular entre 5 i 10 centímetres de neu nova a pistes. S'espera una nevada que afectaria sobretot l'extrem nord del país però que pot deixar-se veure molt lleugerament a totes les cotes.

Aquest passat cap de setmana, segons dades del servei de Meteorologia del Govern, les estacions del Roc de Sant Pere, a tocar del Col·legi Sant Ermengol, i a les Salines, a Ordino, han registrat les temperatures més altes en un mes de febrer des dels anys 1992 i 2000 amb 22,5 i 21.3 graus respectivament.

Divendres pot tornar la calor abans d'una nova baixada de temperatures dissabte. A hores d'ara les previsions situen més neu a partir de 1.300 metres el cap de setmana. Aquestes previsions, però, encara podrien variar.

Informa: Redacció
Fotografia: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.