Petits crítics d'art per un dia al Carmen Thyssen

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més de 600 infants dels esports d´estiu d´Escaldes-Engordany han passat pel Museu Carmen Thyssen. A les portes d´un nou curs s´anuncia la intenció de treballar els colors primaris i fomentar l´esperit entre els escolars. Avui alguns ja han fet les primeres passes.

"Tristesa, alegria, felicitat,..." són algunes de les emocions sobre el paisatge de Modest Urgell i de les "Anades i vingudes", de Paul Gauguin. Una vintena de joves dels esports d´estiu han passat pel Museu Carmen Thyssen on han parlat sobre què els transmeten algunes obres i han fet servir la seva imaginació per pintar.

Pol Roca pinta unes muntanyes, Jan Cardona pinta un camp de futbol, Júlia Rieto fa una obra surrealista i Soraya Gaspar fa una nena i un arc de sant Martí. Aquest any hi passaran més de 700 infants. L´activitat ja té la continuïtat assegurada. "És una xifra important. Això demostra l'aposta pel món de l'art i de la cultura. Que els nens coneguin un museu molt visitat del país, un atractiu turístic de la nostra parròquia", explica el conseller Jordi Vilanova.

A les portes d´un nou curs, el museu prepara noves activitats, com el treball amb colors primaris i el foment de l´esperit crític. El director artístic del museu, Guillermo Cervera, explica els formats que es treballaran en la proposta educativa, com aquest, la llum i pels més grans, el discurs crític.

Tenen entre 6 i 11 anys i són l´actiu més important de l´herència de l´amor per l´art.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.