Pilar Bugués torna als estius de la seva infantesa a "Vacances de xics"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després d´escriure sobre les vivències arran de la diabetis que pateix des dels 13 anys, ara Pilar Burgués retrocedeix en el temps per situar el lector en les vacances de la seva infantesa i gaudir de tòpics i aventures d´una nena lliure i feliç a les terres del Matarranya als anys 60. Un llibre amb il·lustracions de Sergi Mas.

L'autora considera que la infantesa és una etapa "que idealitzes", però "ha moments en que potser no és tan maca o bucòlica com voldries". "El record és bo i això influeix molt", addueix.

Pilar Burgués recull una trentena de relats sobre les vacances d´estiu d´una nena, des dels 4 als 8 anys, en què els records han quedat fixats en petits contes. Les tardes al riu, un pícnic, com els banyaven els petits en un gibrell, la innocència, com jugaven a ser modistes amb les nines de paper o les primeres pors.

Sergi Mas ha il·lustrat aquests records amb ploma i tinta, en blanc i negre amb els quals ha intentat sincerar-se amb les històries que explica l´autora. Diu que ha volgut "traspassar la calidesa de la seva manera d'escriure en uns dibuixos i si s'ha lograt, per poc que sigui, ja és gratificant".

Després de "Flaixos de llum" on l´autora parlava del periple de la malaltia que pateix, Editorial Andorra torna a apostar per Pilar Burgués amb "Vacances de xics". Dijous a les 19.30h es presenta a la Llacuna.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.