El Pirene premia Patrice Teisseire-Dufour i reparteix dos accèssits a Ester Pons i Gerard del Castillo

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Patrice Teisseire-Dufour ha estat el principal protagonista de la 24a edició del Premi Pirene. Els guardons de periodisme interpirinenc han repartit un premi de premsa escrita i dos accèsits. Enguany s'han presentat 13 obres, 8 de premsa escrita i 5 de ràdio i televisió.

En premsa escrita, Patrice Teisseire-Dufour ha rebut el premi de 3.000 euros per 4 articles en francès sobre diferents aspectes del Pirineu i l'evolució de l'ecosistema i algunes espècies al llarg d'aquests anys.

En ràdio i televisió el premi ha quedat desert, però s'ha repartit un accèssit al projecte 'Ser Dona' encapçalat per Ester Pons. El treball esta repartit en 10 entrevistes radiofòniques per posar en relleu el paper de la dona i la seva evolució.

Per últim, també el premi de Medi Ambient i Sostenibilitat ha quedat desert i s'ha repartit un accèsit a Gerard del Castillo pel seu treball 'L'ós bru descarta Andorra' al Diari d'Andorra.

D'ençà la creació del premi l'any 1996 s'han presentat més de 500 treballs.

Informa: Joel Romero
Imatges: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.