La plaça del Poble s'omple amb el ball del contrapàs

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La plaça del Poble s'ha omplert aquest migdia amb el tradicional ball del contrapàs. Els gegants i gegantons han estat els encarregats d'inaugurar l'acte. Les autoritats i el públic s'han unit als dansaires en un ball que s'ha tornat multitudinari.

Els capgrossos infantils d'Andorra la Vella i Sant Pol han estat els primers de sortir a la plaça. A continuació, ha estat el torn dels gegants, que enguany estaven guiats per una filla i son pare.

Finalment els dansaires de l'Esbart d'Andorra la Vella han celebrat el ball més especial de l'any: el del contrapàs. Primer comencen a ballar els homes i, després de lluir-se, s'hi sumen les dones. És el moment en què la dansa és més espectacular, amb la rotllana que gira en totes direccions.

Per acabar, com també és tradicional, les autoritats i el públic s'han afegit als dansaires. I la plaça del poble s'ha quedat petita.

Informa: Rubén Carcellé Imatge: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.