La plaça de la Rotonda, el multifuncional i el Poblet de Nadal són prioritats per convertir la capital en referent turístic

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Malgrat que el Govern ha indicat que les conseqüències de la Covid-19 podrien fer repensar el projecte del recinte multifuncional, la cònsol d'Andorra la Vella el reclama perquè el veu prioritari i estratègic. El comú també tirarà endavant el projecte de la Plaça de la Rotonda.

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, considera prioritari i estratègic el recinte multifuncional per potenciar l'atractiu del país. Diu que li consta que l'Executiu hi pensa malgrat que el ministre de Finances obria la porta a reconsiderar-lo per les conseqüències de la Covid-19.

Abans de la crisi sanitària el Govern tenia previstos més de deu milions per al recinte, que podria ubicar-se a l'espai de davant de l'edifici de Govern. Tot i això, la partida en els pressupostos d'enguany és testimonial.

Pel que fa a projectes que depenen exclusivament del comú, es manté la remodelació de la plaça de la Rotonda, que ha d'arrencar a la tardor, assenyala Marsol.

Malgrat les conseqüències econòmiques de la Covid-19, Marsol és optimista. Creu que les previsions pressupostàries són assenyades, indica que per exemple s'han mantingut projectes de construcció i fins i tot n'ha entrat algun de nou.

Informa: Rosa Alberch-David Domingo
Imatges: Xavier Moreira - Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.