La plataforma contra l'heliport creu que l'Aviació Civil francesa no veu clara la ubicació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La plataforma contra l´heliport a Tresoles creu que la raó per la qual l´Aviació Civil francesa no farà un informe de viabilitat és perquè no ho tenen clar. Així ho han explicat en la reunió de poble que han organitzat a la sala d´actes del comú d'Escaldes-Engordany.

Prop de 150 persones han participat en la trobada organitzada per parlar del projecte de l´heliport a Tresoles. Alfons Miralles, portaveu de la plataforma contra aquesta iniciativa, ha recalcat que és molt significatiu que l´Aviació Civil francesa no hagi volgut fer un nou estudi sobre el projecte. "Creiem que és una resposta políticament correcta i molt elegant, quan diuen que no estan capacitats per fer-ho, i així afirmen que la responsabilitat és del país i, per tant, no volen mullar-se en aquest afer", ha declarat.

En la reunió han participat representants de Socialdemocràcia i Progrés, del Partit Socialdemòcrata i dels Liberals d'Andorra, que han rebutjat aquesta ubicació de l'heliport. Entre altres motius, descarten que sigui una iniciativa viable econòmicament i creuen que afectaria la qualitat de vida dels veïns de la zona. Pel que fa a DA no ha assistit a aquest acte, com tampoc cap representant de la majoria comunal escaldenca.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Rubén Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.