El Poblet de Nadal tornarà a tenir una pista i un tobogan de gel, que no s'instal·larà a la plaça del Poble

El comú d'Andorra la Vella tornarà a instal·lar un tobogan i una pista de gel durant el Poblet de Nadal. D'aquesta manera, aquest dimecres ha sortit publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) l'adjudicació per 35.600 euros el sumbinistrament, el muntatge i desmuntatge d'aquestes instal·lacions. El tobogan no s'instal·larà aquest any a la plaça del Poble.

La pista de gel constarà de 98 metres quadrats mentre que el tobogan tindrà tres carrils. Es tracta de les mateixes atraccions que es van instal·lar l'any passat.

Tal com han confirmat des del comú d’Andorra la Vella, el tobogan no s'instal·larà a la plaça del Poble, ja que s’havia constatat que amb la zona de restauració i les parades del mercat l'espai quedava massa atapeït i, per tant, s’estan analitzant altres punts en què hi pot anar aquesta atracció.

De manera paral·lela, cal destacar que ja ha començat el muntatge del túnel de llums i so que s’instal·larà a la plaça de la Rotonda i que substitueix l’arbre que hi havia hagut en anys anteriors.

L’espectacle inaugural serà el dia 1 de desembre i posteriorment s’oferiran dos passis al dia. Aquest túnel fa una llargada de 40 metres, per sis d’amplada i cinc d’alçada.

Informa/imatge: Agència ANA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.