Podem Andorra es constitueix com a partit i preveu presentar-se a les properes eleccions generals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Podem Andorra s´ha constituït en partit polític amb l´objectiu de tenir la màxima incidència, especialment en l'àmbit legislatiu. La voluntat de la formació és presentar-se a les properes eleccions generals i defensar els interessos dels ciutadans que no se senten ni representants ni implicats amb els polítics actuals.

Gairebé dos anys després de la primera assemblea de Podem Andorra, l'associació s´ha constituït en partit polític. L´objectiu és tenir més poder d´acció, centrant-se en els temes socials, els que més preocupen la ciutadania, i que, segons la formació, els partits actuals han deixat de banda. Així ho ha expressat el president de Podem Andorra, Joan Seguí: "Nosaltres som dels que demostrem les paraules amb accions."

Podem Andorra ja ha començat a copsar les inquietuds dels ciutadans i entre les principals queixes destaca el distanciament entre la població i la classe política: "La gent no se sent implicada, ni degudament representada pels polítics que tenim al país i això deriva a unes lleis que no són properes", assegura Seguí.

La formació es podria presentar a les properes eleccions generals i no descarta fer-ho en coalició amb alguna força progressista.

Aposta per millorar els drets laborals, fomentar la participació, amb referèndums, i també, la transparència.

Informa: Anna Lladó Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.