La policia alerta d'un nou intent d'estafa a través de trucades des d'Itàlia

El servei de policia avisa d'una nova estafa telefònica. Des d'un número amb prefix d'Itàlia (+39), els estafadors es fan passar per treballadors de Microsoft o altres serveis assegurant a l'interlocutor que el seu dispositiu té un virus.

Es demana que el propietari activi el control remot de l'aparell o cliqui en un missatge que pot portar a un enllaç maliciós per suposadament arreglar el problema i després cobrar el servei o demanar un pagament per recuperar les dades.

De moment la policia informa que no s'han detectat casos de rescat econòmic per dades, però no es pot descartar. Es demana prudència, bloquejar el número entrant i en cas de dubte contactar amb el departament de delictes tecnològics de la policia a través del correu electrònic detec2@policia.ad o al telèfon 872000.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.