La policia desmantella una xarxa de contraban i tanca un comerç implicat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia desmantella una xarxa de contraban de tabac que operava des d´una botiga de l´avinguda Meritxell. L'operació anomenada 'Bullabesa' s'ha saldat amb la detenció de tres persones, que han passat a disposició judicial i amb més de 15.600 paquets de tabac confiscats

La investigació es va iniciar fa unes setmanes, tot i que va ser la nit de diumenge quan la policial va detenir el propietari i dues persones més i va precintar l'establiment.

L'operatiu s'emmarca en la lluita contra el contraban de tabac i el blanqueig de diners. La policia, amb el cos de duana, havia detectat aquest setembre la presència d'un vehicle tot terreny amb matrícula francesa que regularment sortia d'Andorra cada cap de setmana.

Per aquest motiu la policia en va controlar els dos ocupants, una dona i un home no residents de 42 i 58 anys, respectivament. En l'escorcoll del vehicle es van trobar tres dobles fons amb 4.000 paquets de tabac manufacturat i 175 grams de cigars, per valor de més de 14.000 euros, que van ser decomissats.

En la investigació es va determinar que els detinguts adquirien setmanalment grans quantitats de tabac, entre 300 i 350 cartrons, en un establiment comercial de l'avinguda Meritxell i d'altres petites quantitats en altres establiments.

La policia ha detingut el gerent de l'establiment, un home de 60 anys, i s'ha precintat el local. En l'operació s'han decomissat prop de 12.000 paquets de tabac, 757 cigars, 12.000 euros, 340 dòlars i documentació rellevant per a la investigació. Els tres detinguts han passat a disposició judicial.

Informa: Hèctor Romance/ J.A Sarmiento
Imatge: Policia d'Andorra/ Jordi Seabra
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.