La policia deté 13 persones per conduir begudes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les detencions de dos germans acusats de delictes contra la llibertat sexual, i contra la intimitat i inviolabilitat del domicili són les actuacions policials més destacades de la darrera setmana. En total s'han detingut 18 persones, la majoria per conducció sota els efectes de l'alcohol.

Les detencions dels dos germans dimarts passat en dues operacions diferents han estat les actuacions més importants de la setmana. Un per estar en possessió i posteriorment distribuir un vídeo de pornografia infantil. Es tractaria d'un delicte contra la llibertat sexual. A l'altre germà se li atribueix un delicte contra la intimitat i inviolabilitat de domicili i escoltes il·legals.

La investigació es va iniciar fa un any arran de la denúncia de la víctima, que rebia coaccions i amenaces per part d'un perfil fals de Facebook que havia obtingut fotos íntimes seves. La investigació va demostrar que la víctima havia rebut fins a 104 accessos no autoritzats al seu perfil. Els dos germans han passat a disposició judicial.

De la resta de detencions, 18, destaca que en tretze casos van ser per conducció sota els efectes de l'alcohol. Dues d'aquestes actuacions van donar una taxa superior als 2 grams d'alcohol per litre de sang.

En una altra, el conductor va donar 1,93 grams per litre i va proferir injúries, amenaces i resistència greu als policies. També va provocar un accident amb danys materials.

Informa: Sergi Cano
 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.