La policia intervé en una festa a Canillo amb 12 persones i en deté una per resistència a l'autoritat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia intervé en una festa en un domicili particular amb dotze persones i en deté una per injúries i resistència als agents. Aquesta és una de les 9 detencions de la darrera setmana.

Els cos d'ordre va intervenir la matinada del dia 10 en una festa en una casa particular de Canillo amb dotze persones.

La música alta, els crits i els cants van ser el detonant de la intervenció. A més es va detenir un jove no resident de 23 anys per resistir-se i injuriar els agents.

Tots van ser sancionats per la llei de seguretat pública per pertorbar la tranquil·litat fent soroll i per incomplir les mesures de prevenció de la Covid-19 decretades pel Govern.

Més detencions

La policia va entrar de matinada en dos domicilis per delictes de violència de gènere. En el primer cas, el dia 5 els agents es van presentar en un domicili de Sant Julià on una dona havia estat agredida per la parella. L'home, de 23 anys, va ser controlat a Encamp i detingut.

El dia 7, un home de 46 anys també va ser detingut a la Massana per un delicte de maltractament a la parella.

Altres detencions han estat relacionades amb la conducció sota els efectes de l'alcohol, la possessió d'heroïna i la usurpació d'identitat i violació de la suspensió del permís de conduir.

Informa: Ester Pons
Imatge: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.