La policia investiga si el furt a Santa Coloma és aïllat o està relacionat amb l'onada de robatoris anterior

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia continua investigant el furt i les quatre temptatives més de la setmana passada en habitatges de Santa Coloma. De moment no s'han presentat més denúncies. Per tant, es podria tractar d'un fet aïllat, tot i que no es descarta que puguin tenir relació amb l'onada de robatoris de setmanes enrere en diverses parròquies.

La policia continua investigant el furt i les quatre temptatives de robatori en aquest carrer la setmana passada. De moment no s'han rebut més denúncies però es vol saber si es tracta d'un fet aïllat o si bé guarden relació amb els de setmanes enrere en altres parròquies.

Tranquil·litat absoluta a la zona del Cedre de Santa Coloma on la setmana passada hi va haver un furt consumat i quatre temptatives més en un mateix bloc de i pisos.

A jutjar pels comentaris de veïns, la majoria dels quals asseguraven no saber-ne res, l'episodi no ha alarmat especialment el veïnat.

La policia treballa per determinar-ne l'autoria i si el furt i els que van quedar en un intent els va cometre una sola persona o més d'una. També volen esbrinar si podrien estar relacionats amb l'onada de robatoris de fa unes setmanes, a l'entorn de carnaval, que van tenir lloc a Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria.

Al pis en què va aconseguir entrar, dissabte, es va endur només diners i no va tocar res més. Hi hauria entrat de dia, aprofitant que el propietari es trobava fora treballant. Per accedir al domicili va forçar el pany.

Els altres quatre intents de robatori van passar prop de l'empresa Lleixiu l'Andorrana, en un mateix bloc. La policia recomana a la població certes mesures preventives, com ara tancar la porta amb clau i si hi ha sistemes de seguretat, activar-los.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Jordi Seabra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.