El pont del 15 d'agost afavoreix l'afluència de visitants durant el cap de setmana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les avingudes principals lluïen plenes de gent aquest dissabte al matí. Les vacances d'estiu i la festivitat de l'Assumpció han animat els turistes a visitar el país per gaudir del bon temps, la muntanya i les diferents propostes d'oci.

Andorra afronta un cap de setmana de pont, sent el 15 d'agost festiu tant a Espanya com a França.

L'afluència es nota als hotels, que de mitjana superen el 80% d'ocupació, especialment aquells situats a les parròquies centrals.

Aquest matí les avingudes Meritxell i Carlemany lluïen plenes de gent, que passejava observant les botigues.

La majoria famílies, que han aprofitat els dies de vacances per visitar el país i gaudir de les propostes d'oci i de la muntanya.

Altres, en canvi, només han vingut a passar el dia. Han arribat a primera hora del matí i tornaran a marxar abans que es faci de nit per dormir als seus llocs d'origen.

La majoria d'ells ha creuat la frontera hispanoandorrana per accedir al país. Una via que, després de l'esllavissada del dissabte passat, recupera la normalitat.

Des del servei de Mobilitat esperen per a aquests dies una entrada de 57.000 vehicles al Principat, dels quals prop del 70% ho faran per la frontera del riu Runer.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.